Spandoeken en banners bedrukken

Spandoeken voor binnen en buiten, wij hebben het allemaal. Zorg dat je product of bedrijf groots gezien wordt met buitenreclame.

Welk materiaal past het best bij jouw spandoek? Ontdek het hieronder!

Een spandoek maken is eenvoudig bij reclamedrukkers.nl, zeker met de ruime keuze die wij aanbieden. Zo is er altijd wel een optie die bij jouw wensen past. Maar let niet alleen op de omzoming en de ringen, want het materiaal van het doek is minstens zo belangrijk! Bij ons vind je een ruime keuze aan spandoek materialen geschikt voor jouw gebruik en budget.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik banners het beste voor gebruiken?

Spandoeken zijn ideaal als het aankomt op effectieve reclame. Ze zijn te bedrukken met allerlei soorten ontwerpen voor verschillende doelen. Ons ruime assortiment biedt verschillende opties om spandoeken te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een evenement op komst en wil je je bezoekers in de goede banen leiden? Ga dan voor hekwerkbanners! Heb je een nieuwe collectie binnenkort en wil je die promoten? Kies dan voor een spandoek maken, op eigen formaat! Opvallen in een drukke winkelstraat? Baniervlaggen zijn hier perfect voor! Wil je toch iets originelers? Bekijk dan eens onze skytubes.

Hoeveel kost een bedrukt spandoek?

De prijs van jouw spandoek hangt uiteraard af van het gekozen formaat, de materiaalkeuze en natuurlijk de afwerking en levertijd.

Hoe bestel ik mijn spandoek?

Voordat je jouw spandoek besteld, bedenk dan goed welk formaat en welk materiaal het beste bij passen bij jouw toepassing. Hangt de spandoek bijvoorbeeld op een locatie met veel wind? Kies dan een winddoorlatende spandoek. Ben je eruit? Plaats dan jouw bestelling bij reclamedrukkers.nl. Je kunt jouw ontwerp aan het eind van je bestelling aanleveren. Mocht je moeite hebben met het opmaken van jouw bestanden? Dan staat ons team voor je klaar!

Wat is de levertijd van een spandoek?

Ook deze vraag hangt af van de gekozen opties. Goed nieuws! De meeste van onze spandoeken zijn al binnen één werkdag leverbaar. Heb je geen haast of wil je besparen? Kies dan voor een langere levertijd van bijvoorbeeld 5 werkdagen.

Hoe zorg ik dat mijn spandoek opvalt?

Allereerst, zorg voor een opvallend ontwerp. Felle kleuren en grote, duidelijke teksten vallen het meest op. Daarnaast is natuurlijk de grootte van belang. Hoe groter jouw doek, hoe meer mensen je zult aantrekken. Als laatste is de locatie belangrijk! Zorg dat jouw doek op een drukke locatie hangt. Last van veel wind? Neem dan een winddoorlatend doek!