0

Brochures drukken

Op zoek naar een snelle manier om brochures te drukken? Bekijk de verschillende formaten en inbindopties. Zo kun je boekjes met een geniete binding laten drukken, kiezen voor een hardcover kaft, spiraalbinding of garenloos gelijmde brochures. Brochures laten drukken doe je bij Drukzo!

Kies het type brochure dat bij je doel past

Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure

Wanneer je een brochure voor je bedrijf wilt maken, kun je kiezen voor een geniet boekje met 170 grams papier en 300 grams met mat gelamineerde omslag. Dit zal zeker indruk maken op zowel je klanten als je eigen medewerkers!

Bestel nu
Tijdschrift
Tijdschrift

Wil je graag je eigen tijdschrift drukken? De beste optie is dan een geniete magazine op A4 formaat van 250 grams met glanzende cover en 135 grams glanzend papier voor de binnenzijde.

Bestel nu
Menukaarten
Menukaarten

Menukaarten nodig? Kies voor Wire-O boekjes. De spiraalbinding geeft een elegante uitstraling. Ons advies is om een groot vierkant formaat met glaspagina's van 200 gsm te kiezen. Houd rekening met het volgende: alle Wire-O-boekjes worden geleverd met een transparante omslag aan de voor- en achterkant.

Bestel nu
Fotoboek
Fotoboek

Fotoboeken zijn geweldig om cadeau te geven aan familie en vrienden, maar kunnen ook een mooie relatiegeschenk zijn. Ga voor een boekje met een harde kaft in A4-formaat en een glanzende afwerking, van binnen en van buiten.

Bestel nu