De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Kies een type binding

Kies het type brochure dat bij je doel past

Bedrijfsbrochure

Kies voor Geniete Boekjes

Bedrijfsbrochure

Kies voor Geniete Boekjes

Wanneer je een brochure voor je bedrijf wilt maken, kun je kiezen voor een geniet boekje met 170 grams papier en 300 grams met mat gelamineerde omslag. Dit zal zeker indruk maken op zowel je klanten als je eigen medewerkers!

Bestel nu

Tijdschrift

Kies voor Magazines

Tijdschrift

Kies voor Magazines

Wil je graag je eigen tijdschrift drukken? De beste optie is in dat geval een geniete magazine op A4 formaat van 250 grams met glanzende cover en 135 grams glanzend papier voor de binnenzijde.

Bestel nu

Menukaarten

Kies voor Wire-O Boekjes

Menukaarten

Kies voor Wire-O Boekjes

Menukaarten nodig? Kies voor Wire-O boekjes. De spiraalbinding geeft een elegante uitstraling. Ons advies is om te kiezen voor een groot vierkant formaat met glanspagina's van 200 grams. Houd rekening met het volgende: alle Wire-O-boekjes worden geleverd met een transparante omslag aan de voor- en achterkant.

Bestel nu

Fotoboek

Kies voor Hardcover Boekjes

Fotoboek

Kies voor Hardcover Boekjes

Fotoboeken zijn geweldig om cadeau te geven aan familie en vrienden, maar kunnen ook een mooie relatiegeschenk zijn. Ga voor een boekje met een harde kaft in A4-formaat en een glanzende afwerking, van binnen en van buiten.

Bestel nu

Pak je Post-It's!

We weten dat het soms moeilijk is om de verschillende papiergewichten te begrijpen en wat het in werkelijkheid betekent, Dus om deze selectie makkelijker voor je te maken, hebben we de dikte van elk papier in post-it's uitgedrukt! Neem voor elke regel een nieuwe notitie en je kunt zelf de dikte van het papier dat je bestelt voelen.

135gsm - Dun

Iets dikker dan een post-it, dus perfect voor brochures die onder een groot aantal mensen worden verspreid.

170 gram - Gemiddeld

Iets minder dan twee post-it's. Dit papier heeft een professionele uitstraling en is geweldig voor beurzen en zakelijke evenementen om potentiële klanten te imponeren.

250 gram - Standaard

Precies tussen de dikte van twee en drie post-it's in. Dit papier laat de lezer weten dat er een belangrijke boodschap is afgedrukt.

400 gram - Dik

Vier post-it's dik. Wanneer je van plan bent een luxe brochure te maken, dan is deze papierdikte geschikt voor jou!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Daarom kies je reclamedrukkers.nl.

  • Veel tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Lage prijzen

  • Altijd persoonlijke hulp