0
Sweaters bedrukken

Sweaters bedrukken

Creër een stijlvolle eenheid met bedrukte sweaters. Met vele soorten, is er voor ieder wat wils.

Toch op zoek naar iets anders?

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte.

Een trui bedrukken met jouw design

Het is tijd om te laten zien wie de broek… eh, trui aan heeft! Een sweater laten bedrukken is een volgende stap in jouw huisstijl, aankleding van evenementen of beurzen of een ondersteuning van je andere promotie. Een advertentie gaat tegenwoordig verder dan een online banner en een bord langs de snelweg. Katoen/polyester, mouwen en een logo: een sweater bedrukken is niet alleen een manier om eenheid binnen jouw bedrijf te creëren, ook is deze kleding een uitstekende manier om jouw klanten je bedrijfsnaam te laten voortdragen!

Sweater bedrukken en gebruiken, maar waarvoor?

Je kunt een trui bedrukken voor meerdere gelegenheden. Een trui met tekst, ook wel sweater met tekst genoemd, kan zowel voor jouw personeel als voor je klanten een leuk cadeau zijn. Ben je geen bedrijf? Ook dan is een sweater bedrukken een goed idee! Deze zijn namelijk al vanaf één stuk te verkrijgen. Zo kun je voor ieder festival of iedere vakantie een uniek design maken. Een trui met tekst als ‘GERLOS 2017’ voor je wintersport, is dat geen leuk aandenken?

De mogelijkheden als organisatie zijn ook groot. Denk bijvoorbeeld aan gelegenheden waar alle gegadigden een gevoel van samenhang moeten krijgen. Iedereen vindt het leuk om deel uit te maken van een groep; om een ‘wij’-gevoel te hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

- Evenementen: waar jouw werknemers herkenbaar moeten zijn of je merchandise wilt verkopen. Met een strak design kun je er zelfs op rekenen dat na het festival men nog met jouw sweaters zal blijven lopen. Super bruikbare promotie die ook nog vaker wordt gebruikt. Zo krijg je ambassadeurs!

- Reünies: waar klassen of jaren verschillende designs dragen. Je kunt zo een trui laten bedrukken voor de mensen die elkaar van vroeger kennen, zodat contact leggen weer makkelijker gaat. Bovendien hebben ze een leuk aandenken – én is het ’s avonds niet koud bij de barbecue!

- Teams: zoals voetbalploegen die kampioen zijn. Niet iedereen kan de beker mee naar huis nemen, dus is het leuk om een passende trofee aan alle spelers te geven. Laat een trui bedrukken met de datum en klasse waarin het team heeft gespeeld. Dat is iets waar ze vaker naar zullen kijken dan een gouden beker!

Bijkomend voordeel is dat de stuksprijs afneemt naarmate de oplage hoger wordt. Dit betekent dat een groot aantal mensen voorzien van een gepersonaliseerde, warme trui relatief goedkoop is. Dit model leent zich bovendien zowel voor de zomer als voor de winter. Ga voor een hooded model met rits om de warmte goed af te kunnen stemmen of kies een dikke sweater voor de koelere zomeravonden. Ook beschermt deze kleding meer dan T-shirts, waardoor iedereen beter tegen de zon of andere invloeden van buitenaf kan. Geen last van muggen meer op een mooie zomeravond!

Trui met tekst: waar let je op?

Je kunt een trui laten bedrukken voor allerlei doelen, zolang het is lijn is met de huisstijl. Een maatstaf is bijvoorbeeld denken: ‘zou ik dit zelf dragen?’. Het komt bij een sweater bedrukken neer op: wat wil je erop hebben (meerdere kleuren voor digitale druk of maximaal vier voor zeefdruk), moet het tegen een stootje kunnen (premium of basic materiaal), welke maat wil je bestellen en heb je een bepaalde kleur in gedachten? Bovendien wil je een trui bedrukken die qua stijl past. Heb je een hooded model nodig, voor bijvoorbeeld buitengelegenheden? Je kunt kiezen voor een normaal model met lange mouwen, een met een capuchon en een met zowel een capuchon als rits. Bedenk je hoe warm het zal zijn en of je ze laat bedrukken voor het hele jaar. Dan is een rits handig in de zomer! Tot slot moet je je bedenken wat je op je kleding wilt zetten. Hoeveel ruimte heb je nodig (groot vlak voor en/of achter) en waar je de bedrukking wilt: op de borst, klein of groot, of achterop. Deze details zijn afhankelijk van jouw design(s) en kun je op de productpagina selecteren. Naast het kiezen van je design en model is ook de kwaliteit belangrijk. Je wilt natuurlijk een sweater bedrukken die lang meegaat en goed in model blijft. Gelukkig heeft reclamedrukkers.nl altijd de hoogste eisen en kwaliteit! Zonder moeite, zo geregeld.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...